Xavi Molina deja el Nàstic

Tras cinco años en el equipo

0

El Gimnàstic de Tarragona y el jugador Xavi Molina no han llegado a un acuerdo de renovación del contrato entre las dos partes después de la oferta de la entidad grana.

Meses atrás, el Gimnàstic de Tarragona ofreció al jugador de La Canonja un contrato por tres temporadas mejorando notablemente las condiciones actuales.

Después de las diferentes conversaciones y que la oferta grana finalmente no haya sido aceptada, el jugador tarraconense finaliza una etapa de 5 años como jugador del primer equipo del Nàstic con un total de 167 partidos disputados en liga, entre la LaLiga 1|2|3 y la Segunda División B, donde ha sumado 9 goles, y 7 enfrentamientos de Copa del Rey.

Xavi Molina ha dedicado unas palabras de agradecimiento por estas 5 temporadas:

Quan era petit tenia un somni, somiava una cosa que semblava impossible…, però amb molt de treball i sacrifici ara farà 5 anys vaig aconseguir jugar per fi, al Nàstic!

Va ser arribar, i sentir des del primer dia l’estima de l’afició. Aquesta, que malauradament ha patit tant aquestes dues últimes temporades… Però que recordo bé, que també va xalar de valent les tres anteriors! La primera, vam estar a un gol d’aconseguir l’esperat ascens a 2a divisió, a la segona, per fi ho vam aconseguir, amb un any extraordinari de principi a fi!

Impossible descriure la felicitat que sentia. Veure la plaça de l’Ajuntament plena de nastiquers feliços i contents… La temporada següent va ser encara més emocionant, arribant a l’última jornada de lliga en plena lluita per l’ascens directe a 1a divisió, el partit contra l’Alavés, aquell gol que podia suposar una cosa tant bonica per Tarragona, però que malauradament no va ser decisiu… No tinc paraules per descriure com em vaig sentir en aquell moment. Sempre he intentat donar el màxim de mi en tots els aspectes per aquest escut, només espero haver estat a l’alçada.

Ara vull agrair, des del primer a l’últim, a tots el treballadors del club, jardiners, bugaderia, material, oficina, botiga, premsa, televisió, entrenadors futbol base… m’emporto a tots i cadascú d’ells…

Menció especial a la gent del Bar de l’Estadi, que ens han cuidat dia rere dia, com a fills i germans, sou increïbles!

Agrair també a la directiva encapçalada per el president Josep Maria Andreu, i al director esportiu Emilio Viqueira per fer possible la meva arribada al club de la mà de Santi Castillejo. A tots els místers que he tingut i dels que tant he après, Vicente, Merino, Nano, Lluís, Rodri i Gordillo amb tots els seus staff tècnics.

Als companys que molts s’han convertit en amics, gràcies per poder competir cada cap de setmana al vostre costat! Per compartir moments únics al vestidor i ajudar-me quant ho he necessitat, ha sigut un plaer patir i gaudir amb vosaltres!

I per últim, l’actiu més important que té aquest club, vosaltres AFICIÓ, gràcies per tot, i a tots, tant als que els li agrado més com als que no els hi agrado tant… Perquè així es el futbol!  No dubteu mai, que sou part essencial per guanyar partits, ho heu demostrat moltes vegades.

Dit això, i amb l’ànima trencada, ha arribat l’hora de dir adéu, ha sigut una decisió molt complicada, probablement la més difícil que he hagut de prendre fins ara… Però només us puc assegurar que allà on vagi portaré el Nàstic al meu cor, per tot allò que ens ha donat i tot el bonic que ens depararà!

Xavi Molina Arias

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies